Ejendomsservice

Ejendomsservice må siges at være vores spidskompetence, som igennem tiden har gennemgået en professionalisme, som vi er meget stolte af. Alle kunders behov og ønsker er forskellige, hvorfor vi altid udarbejder specifikke driftskontrakter fra kunde til kunde. Driftskontrakterne er altid udstyret med en plejeplan og et kortmateriale, som dels skaber et fælles overblik mellem kunden og os som serviceorgan, men som også hjælper medarbejderne i organisationen til lettere at forstå opgavernes størrelse og omfang.

Vores ydelser omfatter bl.a.:

Affaldshåndtering Renhold af udendørsarealer generelt
Vinduespudsning Rengøring af trapper og indgangspartier
Tagrenderensning Tømning af skraldespande
Tilsyn med vaskeri, samt møntafregning til administration
Udskiftning af div. lyskilder Varmecentral håndtering
Flyttesyn og håndværkerkontakt QGIS-rutestyring og digitalisering

Grønne områder

Pleje og vedligehold af grønne områder er en naturlig del af den service vi yder til hverdag.
Der er i dag et øget fokus på grønne områders funktion, æstetik og virke, hvorfor vi i dag har en grøn afdeling for sig selv, som ledes og administreres af fagpersoner, som med faglig stolthed og højt niveau går til opgaven hver dag.

Vores ydelser omfatter bl.a.:

Græsslåning Beskæring Ukrudtbekæmpelse
Anlæggelse af græs og haveanlæg QGIS-rutestyring og digitalisering
Hækkeklipning Gasbrænding Sprøjtning
Etablering af løsninger m. biodiversitet i fokus
Plantning af større træer og prydbuske

Anlæg

Det er vel ud fra vores navn selvsagt, at vi udfører anlægsopgaver. Anlægsafdelingen leverer et effektivt og kvalitetsbevidst stykke arbejde, lige meget opgavens størrelse og kompleksitet. Der vil til en hver tid være mulighed for faglig rådgivning, som hjælper jer med at finde den helt rigtig løsning.

Vores ydelser omfatter bl.a.:

Belægningsarbejde Asfaltarbejde Opsætning af støttemure
Etablering af hegn Kloakarbejde

Vintertjeneste

Vi har i dag ansvaret for mere end 130 lokationer på Sjælland, hvor vi i døgndrift i perioden fra d. 1. oktober til d. 15. april, er klar til at rykke ud. Vi overvåger vejret hver time gennem et væld af digitale løsninger, for så præcist som muligt at kunne sikre jeres sikkerhed. Vi glatførebekæmper og snerydder om nødvendigt, efter kundes specifikke ønsker og behov.

Arbejdet tilstræbes altid at kunne udføres om natten, så alle aftalte arealer er ryddet og ordnet inden kl. 07:00 om morgenen.

Vores ydelser omfatter bl.a.:

Snery